Hoe carrière gezinnen met alles voor elkaar, in de blijvende drukte ontspannenheid en rust kunnen ervaren zonder gejaagdheid of zorgen.

 

Voor de rest van hun leven.

IK LEG HET JOU PRAKTISCH UIT IN MIJN GRATIS ONLINE PRESENTATIE

reserveer mijn plaats

Dit ben ik met mijn dochter Verenique zo'n vier jaar geleden. Sindsdien; Noah (1 jaar) 'joined the crew' en zijn we een 'happy family of four'.

Ik ben in Ottawa, Canada geboren en ben in mijn jeugd veel verhuisd. Ik heb veel van de wereld gezien. Uiteindelijk ben ik in Amsterdam 'geland' en besloot ik daar mijn wortels te schieten. Mijn achtergrond is Pedagogiek en dan met name Gezinspedagogiek. Ik heb mij gespecialiseerd als Kind- en Jeugdtherapeut en heb mijn kennis uitgebreid met systemisch werk gericht op familie dynamieken. Dit alles heeft mij enorm geholpen in het vervullen van verschillende management-, trainer en adviesfuncties binnen de kinderopvang.

 

Mijn diepste hartewens is om innerlijk geluk en vrijheid te ervaren en om dit door te geven aan Verenique en Noah. Toen ik moeder werd, werd ik enorm gechallenged om dit vast te houden. Ik was vastberaden om zonder zorgen, gejaagdheid of angst moeder te zijn voor de kids. Want ik wil dat zij zonder zorgen gejaagdheid of angst in het leven kunnen staan en dat zij hun dromen waar gaan maken.

En eigenlijk wil ik niets liever dan het droomleven van rust en ontspannenheid werkelijkheid maken voor jou en jouw kind(eren). Zoals het leven het bedoeld heeft

Na het zien van mijn presentatie weet jij:

1) hoe jij er voor zorgt dat gejaagdheid, angst en zorgen tot het verleden behoren

2) wat er nodig is om dagelijks een positieve, energieke & happy familie dynamiek te hebben

3) hoe je het droomleven realiseert voor jezelf en jouw kind(eren)